1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor

1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor
Ára:  4.200Ft 3.780Ft (+ szállítás)
Szerző:   Jobbágyi Gábor

"Huszonöt éve írom ezt a könyvet, amelynek egyes részletei megjelentek, és most továbbfejlesztve újabb fejezetekkel bővítettem...Magam úgy határoztam, hogy 'harag és részrehajlás' nélkül próbálom feltárni a lehazudott tényeket, próbálok legalább tanulmányokban, könyvekben igazságot szolgáltatni a forradalom és a megtorlás áldozatainak."

A szerző véleménye számos alapkérdésben eltér a „hivatásos” 56-kutatókétól. Ezért részükről számtalan, már az emberi méltóságot sértő jelzőt, kritikát vagy teljes elhallgatást kapott. Úgy határozott, hogy „harag és részre¬hajlás” nélkül próbálja feltárni a lehazudott tényeket, próbál legalább tanulmányokban, könyvekben igazságot szolgáltatni a forradalom s megtorlás áldozatainak. Így ebben a könyvben nem kis részben eltérő, más 1956-ot, megtorlást ismerhetnek meg a túlélők és a tisztelt Olvasók.

A könyv összegzi a több évtizedes kutatás eredményeit, foglalkozik Mansfeld Péter, Tóth Ilona és Földes Gábor perével, a megtorlást célzó bírósági eljárásokkal, a Kossuth téri és  mosonmagyaróvári sortűzekkel, az áldozatoknak a hivatalosan közölt adatoknál sokkkal nagyobb számával. Sok korabeli fényképfelvétellel.

443 oldal

A szerző további művei
Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. 1956 és a megtorlás fekete könyve - Jobbágyi Gábor
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com