A fény koronája - Szekeres Lajos

A fény koronája - Szekeres Lajos
Ára:  4.500Ft 4.050Ft (+ szállítás)
Szerző:   Szekeres Lajos

A világ aranyos szegelete 2.

Ebben az írásban azt a titkot próbáljuk megfejteni, miként juthat el egy nép a közösségi létezésnek arra a szintjére, hogy egy "tárgyat" tart az igazság forrásának, az emberi élet és méltóság biztonságának. Miként lehet az, hogy ez az emberi közösség ezt a "tárgyat", amit Szent Koronaként ismerünk, nem is tárgynak, hanem személynek, mégpedig a közösség, a magyar nép legmagasabb rangú személyének tartja.
Annak is megpróbálunk utánajárni, hogy ez a világon egyedi, és a magyar emberek között különlegesen mély tisztelettel rendelkező korona miért tartozik a szentség birodalmába, mitől más és összehasonlíthatatlanul több, mint minden más korona a világon.
Látni fogjuk, hogy az a magyar nép, amelynek a közösségi és egyéni életét Szent Korona határozza meg, az sajátos egyedi életfelfogással és nemzeti szellemmel rendelkezik. Választ próbálunk adni arra, hogy ez a más népektől eltérő világlátás és néplélek, ami végül Szent Koronában testesült meg, miből származik és hogyan keletkezett.
Azt is látni fogjuk, hogy a magyarság a sajátos életrendjét egy eltérő, sőt ellenséges környezetben éli, és Szent Korona világa dühödt gyilkos indulatokat vált ki ezekből a másfajta életvitelt követő népekből. Szent Korona világa mellett, jellemző helyzetek, események bemutatásán keresztül megismerhetjük ezeknek a népeknek a társadalmát is, amelyben semmi sem az, mint aminek mondják. Ha képet alkotunk ezeknek a népeknek a világlátásáról, akkor könyebben megválaszolhatjuk, hogy kik és miért feszítették keresztre Trianonban Szent Korona országát.

422 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. A fény koronája - Szekeres Lajos
    A fény koronája - Szekeres Lajos
    4.500Ft 4.050Ft (Őstörténet kategóriából)
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com