A harmadik világháború küszöbén - Hernádi Tibor

A harmadik világháború küszöbén - Hernádi Tibor
Ára:  3.000Ft 2.700Ft (+ szállítás)
Szerző:   Hernádi Tibor

Európa felszámolja önmagát

Mivel a 2008-as pénzügyi válság immár a tizedik évébe lépett, s a megoldás alagútjának vége még most sem látható - modern gazdaságtörténetünk legnagyobb csapásaként értékelhetjük. A végleges megoldása is - ha létezik egyáltalán - a legnagyobb katasztrófával, anyagi és emberi áldozattal jár. Ide kell soroljuk a 2014-ben elindult nagy nagyarányú népvándorlás ma még megbecsülhetetlen méretét, amely az európai kultúrateljes megsemmisülésével fenyeget. Annál is inkább, mert az Európai Unió - és a fejlett nyugati hatalmak vezetői megmerevedve, tehetetlenül nézik, hogy az afrikai és ázsiai migráns tömeg egyetlen puskalövés és fegyver nélkül elfoglalja Európát. Mondhatnánk azt is : EURÓPA FELSZÁMOLJA ÖNMAGÁT.

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. A harmadik világháború küszöbén - Hernádi Tibor
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com