A hattyú csillagkép kulcsa - Andrew Collins

A hattyú csillagkép kulcsa - Andrew Collins
Ára:  4.990Ft 4.491Ft (+ szállítás)
Szerző:   Andrew Collins

Az utolsó jégkorszak végén (kb. Kr.e. 9600-as években) a dél-kelet-Törökországban épült Göbekli Tepét úgy tervezték, hogy összehangolódjon a Hattyú csillagkép égi konstellációjával - ezt a tényt egy újonnan felfedezett csontlemez is alátámasztja. Figyelemreméltó, hogy az egyiptomi Gízában található három piramis - beleértve a Nagy Priamist is - ugyanazzal a három csillaggal egyezik meg. De honnan jött a Hattyú ősi tisztelete?

Az emberiség első civilizációjának elhallgatott titkai
Göbekli Tepe legújabb kutatási eredményei

TARTALOM:

ELŐSZÓ - AZ UTOLSÓ GYENYISZOVAI EMBEREK

GÖBEKLI TEPE:

Művészi alkotás - Az észak misztériuma - Égi jelek - A 43-as oszlop rejtélye - Skorpiókapu - A leopárd kultusza

EGYIPTOM SZÜLETÉSE:

Az elveszett oázis - Egyiptom eredete - a helwani csúcs rejtélye - Helwan víziói

A PIRAMISOK TITKAI:

Gíza lenyűgöző építményei - Az ORION a Hattyú ellen - Ozirisz felemelkedik - Csillagos végzet - A csillagok méhe - A gízai kinyilatkoztatás - A rejtett kulcs - Kozmikus szimmetria - Harmonikus összetartás - A szférák zenéje - Az istenek titkai - Mennyei hattyúdal - Hangtemplomok - Hangképzés

GENEZIS PONT:

Az út Helwanba - A két Föld felosztása - Ki lopta el Iwnw-t? - A Bennu helye - Anu hegye - Az ősök otthona - Az ősök otthona II. - Az ősök otthona III.

A CSILLAGOK BÖLCSESSÉGE:

Madár az oszlopon - A hajnal Földje - Az idő számlálása - A 432-es forradalom - Kővé vált idő - A hattyú kulcsa - A gyenyiszovai örökség - Istenek kapuja 

379 oldal


A szerző további művei
Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. A hattyú csillagkép kulcsa - Andrew Collins
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com