Állami Egyházügyi Hivatal Győr-Sopron megyei jegyzőkönyvei - Szabó Gyula

Állami Egyházügyi Hivatal Győr-Sopron megyei jegyzőkönyvei - Szabó Gyula
Ára:  4.900Ft 4.410Ft (+ szállítás)
Szerző:   Szabó Gyula

1961-1989

Több mint negyedszáz év telt el a rendszerváltozás óta. Történetírásunk részéről a múlttal való tárgyilagos szembenézésünk csak részben valósult meg. A múlt megismerésének egyik legelhanyagoltabb területe, a kommunista állam és a történelmi egyházak kapcsolata. Ezen belül az Állami Egyházügyi Hivatal országos, valamint megyei szervezete, tevékenysége.

Név szerint látjuk azon személyeket, akik a kommunista rezsim bizalmát élvezték, s azokat is, akik a megtűrtek, vagy éppen az üldözöttek közé tartoztak. Emléket állítunk s köszönetet mondunk a csendes vértanúknak, akiket lassan-lassan elfelejt az utókor, pedig egész életüket adták híveikért, hazájukért.

526 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Állami Egyházügyi Hivatal Győr-Sopron megyei jegyzőkönyvei - Szabó Gyula
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com