Az emberinem hagyományai - Dr. Lüken henrik

Az emberinem hagyományai - Dr. Lüken henrik
Ára:  5.500Ft (+ szállítás)
Szerző:   Dr. Lüken Henrik

Vagy: Isten őskinyilatkoztatása a pogányok között

"Egyetlen mondatba összefoglalható, miért fontos ma újra megjelentetni Dr. Lüken Henrik „Az emberinem hagyományai, vagy Isten őskinyilatkoztatása a pogányok közt” című könyvét. A szerző konkrét példák sokaságával teszi világossá számunkra, hogy a magyar népi vallásosság számtalan képi és szöveg-emlékének forrását nem kizárólag az Ószövetségben lehet, illetve kell keresnünk...
"... az őskinyilatkoztatás ker. (értsd: keresztény) tanai nemcsak a zsidóknál találhatók föl, hanem a föld minden népei bírnak még belőlök mondaszerű hagyományokat...” Sapienti sat. (A bölcsnek ennyi elég.)"

Dr. Pap Gábor

466 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Az emberinem hagyományai - Dr. Lüken henrik
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com