Csepin Péter - Ettünk és aludtunk vérmocskolta nyergen...

Csepin Péter - Ettünk és aludtunk vérmocskolta nyergen...
Ára:  3.500Ft 3.325Ft (+ szállítás)
Szerző:   Csepin Péter

A Tien-Santól a Bakonyig lóháton

Megjelent Csepin Péter hadiutazónk harmadik könyve "Ettünk és aludtunk vérmocskolta nyergen" címmel, melyben a Tien-santól a Bakonyig, azaz Kazakisztánban, Oroszországban, Ukrajnában átélt kalandokat vetette papírra az író.

"Letáborozunk. A két kancát béklyózzuk, mivel nincs mihez kötni őket, Bujánt szabadon hagyjuk. A táborhelyet körbekerítjük skorpiók és karakurtok ellen piros gyapjúkötéllel. Zsé szerint a furulyaszó jobban elüldözné őket, de nehogy rákezdjek, mert ő is beleszalad az éjszakába. Disznók elé szórtam gyöngyöt." (Csepin Péter)

160 oldal

A szerző további művei

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Csepin Péter - Ettünk és aludtunk vérmocskolta nyergen...
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com