Égi bárka Pannon tájban - Jobbágyi Zsolt

Égi bárka Pannon tájban - Jobbágyi Zsolt
Ára:  4.500Ft 4.050Ft (+ szállítás)
Szerző:   Jobbágyi Zsolt

A Sokoró szent földrajza

A Sokorói-dombság, más néven Pannonhalmi-dombság egy három hajós nagy templomra emlékeztető képet rajzol ki a tájban, melynek rendkívül különleges üzenete van a teremtett világban élő emberi közösség számára.

"Szent földrajz, szakrális geográfia. Lehet-e a teremtett világ képének magasrendű üzenete? Van-e arca, ábrázata, nézése a tájnak? Ha igen, képesek vagyunk-e olvasni belőle? A feladvány annyira egyetemes érvényű, hogy csak személyesen adható válasz. Mert ami személyes, csak az lehet egyetemes.

Ha válaszra akarunk lelni, el kell indulnunk. Talpunk alatt érezni a kövek rezdüléseit és gyökerek kanyargását a mélyben. Köpenyként vállunkra teríteni az út porát és felismerni, hogy sorsa van a csavarodott törzsű fáknak is.

Útra kelni annyi, mint felébredni, és önmagunk helyét a világban megtalálni. Úton, ösvényen, hegygerincen, folyóparton járva saját idegpályáink, vérkeringésünk, gerincoszlopunk belső ösvényein zarándokolunk. Ha útra kelünk, hazatalálunk. Hazánkba-házunkba térünk, oda, ahol szívünk rejtezik."

111 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Égi bárka Pannon tájban - Jobbágyi Zsolt
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com