Az elfelejtett evangélium - Buji Ferenc

Az elfelejtett evangélium - Buji Ferenc
Ára:  3.300Ft 2.970Ft (+ szállítás)
Szerző:   Buji Ferenc

A názáreti Jézus elveszett tanításai

"Végeláthatatlanul lehet vizsgálni az evangéliumokat, mint ahogy a mai biblikus teológia teszi, ám az a módszer, amellyel rendszerint megközelítik őket, méltatlan ahhoz a szellemhez, amelyben születtek. Ha nem a "lélek" szellemében folyik az evangéliumok vizsgálata, hanem a "betű" szellemében, azaz lélektelenül, akkor az valóban csak arra jó, hogy öljön, s nem arra, hogy éltessen" - írja Buji Ferenc. Könyvében a szerző arra vállalkozott, hogy - lefújva az evangéliumról kétezer év porát - eleven képet próbáljon adni a názáreti Jézusnak mind a személyiségéről, mind a tanításáról. A modern szentírás-értelmezés eszközeit és eredményeit felhasználva, mégis közérthető módon igyekezett ráirányítani a keresztény ember figyelmének fénycsóváját az evangéliumnak azokra a részleteire, azokra a tanításaira, amelyek leginkább hajlamosak sötétben maradni. Eközben azonban nem a Megváltóra koncentrál, hanem arra a Tanítóra, aki egész életével mutatott példát azoknak, akik nyomába kívánnak lépni.

274 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Az elfelejtett evangélium - Buji Ferenc
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com