Három magyar szentkép - Pap Gábor

Három magyar szentkép - Pap Gábor
Ára:  4.500Ft (+ szállítás)
Szerző:   Pap Gábor

...és egyéb tudnivalók magunkról

Egy csíki székely keresztszemes hímzés; egy altáji szkíta (szaka) arany övcsat; egy kazettaábra a csengersimai református templom 1761-ben kifestett mennyezetéről. Szentképek? Magyarok? Igen, magyar szentképek!
Kik és hogyan "ábrahámosítják" ősvallásunk egyik legfontosabb ránkmaradt tanúját? Hogyan fékezik állóképpé a testetöltés feltámadásban kiteljesedő folyamatábráját? Hogyan fokozzák le tartalmatlan dekorációvá a megmaradásunk lehetőségét és feltételeit taglaló, képírásba foglalt üzenetet? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a "Csak tiszta forrásból", "Az Atilla-kincs vallomása", az "Angyali korona, szent csillag", az "Üdvtörténet - magyarul" és a többi, számos kiadást megért könyv szerzőjének legújabb kötete.
A Függelékben arról is hírt kapunk, miképp és miért kerülhettek át népi műveltségünk legmaradandóbb értékei a szószékről a mezőre, a lelketlenült lekipásztor kezéből a juhok "jó pásztorának" tarsolyába, és őrződtek meg így, időről-időre feldúsulva, napjainkig.

127 oldal

A szerző további művei 

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Három magyar szentkép - Pap Gábor
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com