A hun népek története

A hun népek története
Ára:  2.000Ft 1.800Ft (+ szállítás)
Szerző:   Zagd Batszajhan

 

A hun népek története

„A pusztai nomádok az emberiség történelmében, kultúrájában nem maradnak el az európaiaktól,a kínaiaktól, az egyiptomiaktól, a perzsáktól, aztékoktól és inkáktól. Az ő szerepük különleges és sajátos, s ez minden népükre jellemző.”

L. N. Gumiljev

 

A mongol történész, Zagd Batszajhan az Eurázsia hatalmas belső területein kialakult nagy nomád civilizációval foglalkozik kitűnő könyvében. Az első fejezetben a hunok régészeti emlékeit mutatja be. A második fejezet a nomád államalapítás kérdésével foglalkozik.

 

190 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. A hun népek története
    A hun népek története
    2.000Ft 1.800Ft (Őstörténet kategóriából)
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com