Kárpát-medence útikönyv - Fucskár Ágnes, Fucskár József

Kárpát-medence útikönyv - Fucskár Ágnes, Fucskár József
Ára:  4.950Ft 4.455Ft (+ szállítás)
Szerző:   Fucskár Ágnes - Fucskár József Attila

A Trianon Múzeum Alapítvány tervezett turisztikai projektjei közül az egyik első számú, és talán a legszélesebb körű nemzetpolitikai hatásokat eredményező, a Kárpát-medence útikönyv elkészítésének terve, amely új szemmel, eddig még soha nem látott módon mutatná be aKárpáthaza gazdag tájait.

A Kárpát-medence természeti és kulturális kincsei, tájegységei egyetlen, átfogó és egységes útikönyvbe foglalva a maguk eredetiségében és megmásíthatatlanságban rajzolják fel szülőhazánk térképét, és mindennél szebben szemléltetik a határokon átívelő, közös értékeinket, épített és természeti örökségünket.

A Kárpát-medencét egy kötetben bemutató turisztikai kiadvány az eddig a piacon lévő regionális útikönyvek eredményeit felhasználva, tematikus fejezetekben veszi sorra a Kárpát-medence turisztikai értékeit. A kötetben a Kárpát-medence néhány túraútvonalat bemutató szövegrész mellett ugyanis tematikus fejezetek jelennének meg, melyek nem területi felosztás szerint, hanem egy-egy téma köré szervezve tárgyalnánk hazánk, nemzetközi viszonylatban is egyedülálló értékeit.

A témák szerint csoportosítva tárgyalt turisztikai elemek földrajzi elhelyezését fejezetenként egy-egy, erre a célra egyedileg elkészítetttérkép segítené.

Mindezzel, valamint a kötetet illusztráló, ismert hazai fotósok képanyagából válogatott, színes fénykép-gyűjteménnyel azt a célt kívánjuk elérni, hogy kötetünk a Kárpát-medencét, a jelenlegi határoktól függetlenül, földrajzi és kulturális értelemben egységes egészként, közös kincsünkként jelenítse meg.

A kötet nemzetközileg elismert szerzői (Farkas Zoltán, Fucskár Attila, Moys Zoltán, Posch Dániel), valamint az útikönyv szerkezete egyértelmű garancia e kiváló színvonalon elkészülő, hazánkban eddig páratlan kiadvány hazai és nemzetközi sikerére.

456 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Kárpát-medence útikönyv - Fucskár Ágnes, Fucskár József
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com