Kifestőkönyv- Bellovai Zsuzsa

Kifestőkönyv- Bellovai Zsuzsa
Ára:  2.690Ft (+ szállítás)
Szerző:   Bellovai Zsuzsa

Kifestő kicsiknek és nagyoknak

Több, mint kifestő, ez a hiánypóló, magyar szellemiségű, művészi színvonalon készült munka. A képek elsősorban a magyar mitológia köréből merítenek, az ősi szimbólumok felhasználásával készültek. A szimbólumok egy-egy kultúra ősi alap kövei, régebbiek, mint az írás. Mivel ezt ma már nem nagyon ismerik az emberek, ezért a kifestő tartalmaz egy 2 oldalas szimbólum-magyarázatot.

Nagy alakú, belül is színes. 11 képet tartalmaz, amelyből 9 kép látható a bemutatott oldalon. A kifestő 6– 99 korúaknak ajánlott.

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Kifestőkönyv- Bellovai Zsuzsa
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com