Kopecsni Gábor - Népi harci testkultúra a felső Ipoly mentén

Kopecsni Gábor - Népi harci testkultúra a felső Ipoly mentén
Ára:  2.990Ft 2.691Ft (+ szállítás)
Szerző:   Kopecsni Gábor

Megjelent Kopecsni Gábor többszörös baranta bajnok új könyve. A címe: Népi harci testkultúra a felső Ipoly mentén. A témája elsősorban a küzdelmi típusú gyerekjátékok, mint képességfejlesztő gyakorlatok, valamint olyan a testkultúrához tartozó elemek, amelyeket a Barantában gyakorlunk. A kutatott témák a következők: birkózás, karikásostor, bot, íjászat, bicska, hajítójátékok.
A Felföldi Baranta Szövetség hosszútávú feladatának tűzte ki, hogy felkutatjuk a Felvidéken lévő tájegységeket, és a kutatott anyagot az edzésekbe, ill. a rendszerbe építjük, valamint közkinccsé tesszük. Ennek az első ilyen eredménye a most megjelenő könyv az Ipoly menti palócokról szól. Összesen 48 településen, 65 adatközlőnk volt (természetesen több helyen jártunk, de különféle okokból voltak, akik nem beszéltek), mindez 2 éves kutatómunkával. Ennek összefoglalása kerül a könyvbe, valamint használhatóvá téve a különböző játékokat baranta edzésekre, iskolákba és egyéb közösségi életet élő csoportok oktatására.

167 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Kopecsni Gábor - Népi harci testkultúra a felső Ipoly mentén
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com