Különóra - Kardos Géza

Különóra - Kardos Géza
Ára:  2.400Ft 2.160Ft (+ szállítás)
Szerző:   Kardos Géza

Felnőtteknek, akiket érdekel, hogy mit  nem tanítottak, és gyerekeknek, akiket érdekel, hogy mit nem fognak tanítani nekik az iskolában.

Elnéptelenedik a táj, kiürülnek a falvak, örökre eltűnnek növény- és állatfajok, a szépség már nincs hová utat találjon, hisz a lélek tetszhalott állapotban van, vagy talán már meg is halt. Szerezzük hát vissza lelkünket! S ha ehhez túl gyengének érezzük magunkat, legalább gyermekeinknek segítsünk, hogy el ne veszítsék azt. Ne teljesítményt akarjunk kihozni belőlük, hanem az embert! Engedjük, hogy megmentsék a világot, ahelyett, hogy átörökítenénk rájuk annak halálos betegségét!

Útnak indulunk hát. Méghozzá üres tarisznyával. Mert azzal az útravalóval, amivel nap, mint nap próbálják teletömni a batyunkat, csak a boszorkány tanyájáig juthatunk. Márpedig mi Tündérországba készülünk - sőt, azon is túl, olyan világba, hogy "Tündérország még csak árnya" annak. És ígérem, hogy az út végére tele lesz az átalvetőnk.

109 oldal

A szerző további művei

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Különóra - Kardos Géza
    Különóra - Kardos Géza
    2.400Ft 2.160Ft (Ismeretterjesztő kategóriából)
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com