Magyar élet Felvidéken

Magyar élet Felvidéken
Ára:  2.900Ft 2.610Ft (+ szállítás)

Zsarátnok könyvek sorozat 19.

Ősi Örökségünk Alapítvány

A könyv 72 újságcikket, illetve tanulmányt, valamint 6 verset tartalmaz. A szerzők neves történészek, régészek, nyelvészek, a szakterületük kiválóságai, akik szakmai becsületük megtartása érdekében sem állíthatnak igazolatlan tényeket. A szerzők szinte túlnyomóan felvidéki származásúak, generációkon át a Felvidéken élt családok tagjai, így személyesen tapasztalták meg a két országcsonkítás (1920. Trianon és 1945. Párizs) során idegen elnyomás alá kényszerített magyarság keserű sorsát, illetve az 1938-ban a bécsi békével visszakerült Felvidék történéseit.
Bár Trianon óta közel 100 év telt el, a mai napig vannak a történésekben ismeretlen részletek, hamisítások, melyeket helyre kell tenni, a tényeket újra bevinni a köztudatba, hogy segítsenek a nyugati »nyertesek« tudatlanságából és az ő félrevezetésükből meghozott egykori döntéseket a máig tartó következményektől megszabadítani, a feledéstől megmenteni, a felvidéki magyarság hazugságokon alapulva besározott önbecsülését visszaszerezni.

Szigeti Gábor

427 oldal


Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Magyar élet Felvidéken
    Magyar élet Felvidéken
    2.900Ft 2.610Ft (Őstörténet kategóriából)
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com