Mesék testvérekről testvéreknek - Boldizsár Ildikó

Mesék testvérekről testvéreknek - Boldizsár Ildikó
Ára:  2.990Ft 2.691Ft (+ szállítás)
Szerző:   Boldizsár Ildikó

Aki ismeri Boldizsár Ildikó munkásságát az nem fog csalódni ezen kötet olvasásakor sem.

Aki nem ismeri a könyveit, de szereti a meséket, ő is mindenképpen vegye kezébe e kötetet.

Akik csak a testvérükhöz állnak közel, vagy éppen egyre inkább távolodnak egymástól, nekik is ajánlom e testvérekről szóló történeteket, amelyekben megtalálhatóak a távolodás momentumai, a negatív cselekedetek, a bántalmazás, de éppen annyiszor olvashatunk szoros kötődésről, segítségről, jó családi kapcsolatról.

Hiszen Boldizsár Ildikó nevéhez fűződik a  meseterápia fogalma, így ezek a mesék is mindenképpen fontos és jelentős szerepet tölthetnek be az emberi kapcsolatokban, a fejlődésben is, segítséget nyújthatnak az olvasónak.

329 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Mesék testvérekről testvéreknek - Boldizsár Ildikó
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com