Miért szeretjük a kutyákat? - Melanie Joy Ph. D.

Miért szeretjük a kutyákat? - Melanie Joy Ph. D.
Ára:  3.500Ft 3.150Ft (+ szállítás)
Szerző:   Melanie Joy

...Esszük meg a disznókat ... és viseljük a teheneket?

Bevezetés a karnizmusba

A hitrendszer, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos állatokat megegyünk, másokat pedig ne.

Melanie Joy szociálpszichológus feltárja és bemutatja azokat a tudatalatt dolgozó, rejtett módszereket, amiknek a segítségével a tenyésztett állatok iránti együttérzésünket képesek vagyunk kikapcsolni. A "karnizmus" kifejezést a szerző egy hitrendszerre használja, mely arra késztet minket, hogy bizonyos állatokat megegyünk, míg másokat ne. Mitől másabb egy szobában tartott és házi kedvencként nevelt csüngőhasú malac, és egy levágásra szánt hízósertés?

"Az unokáink egy nap meg fogják kérdezni: hol voltatok az állatok holokausztja idején? Mit tettetek, hogy megakadályozzátok ezeket a rettenetes bűntetteket?"
Helmut Kaplan

186 oldal


Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Miért szeretjük a kutyákat? - Melanie Joy Ph. D.
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com