"Ne hagyjátok a templomot!" - Miklósvölgyi János

"Ne hagyjátok a templomot!" - Miklósvölgyi János
Ára:  2.400Ft 2.160Ft (+ szállítás)
Szerző:   Miklósvölgyi János

 - avagy, ki győzte le Kaszporovot?

A Teremtés könyvében az antikrisztusi erők földi világba való betörésére az Édenkertben kísértő kígyó figyelmeztet. A következmény: kiűzetés Jahve által, majd halmazati büntetésként (eredendő bűnösséget hirdetve) az emberiség Benes-alapú kollektív felelősségre vonása az egyház döntése értelmében. A gonosz evilágba való újabb behatolását követően pedig az emberiség Özönvíz általi vívbe fojtása lett a következmény. Miután új élet sarjadt a Földön, hosszú időn keresztül a technikai fejlettség döntően statikus állapotot mutatott. Az ipari forradalom vívmányai azonban pillanatok alatt emelték az embert a "kőbalták" közegéből az űrkutatás, valamint a virtuális valóság élmény-stimuláló világába. De nem lehetséges-e, hogy a szédületes ütemű technikai fejlődés következtében jólétnek hazudott komfortérzetünket biztosító eszközök  valójában a gonosz által épített "trójai falovak", az általuk behurcolt ellenséges fegyver pedig a reakcióképtelen tömegembert formáló manipulált tudat, mely a társadalom gonosz felismerésével szembeni éberségét hivatott blokkolni abból a célból, hogy a sötét erők szabad kezet kapva végezhessék értékpusztító tevékenységüket az emberi élettérben? És vajon kizárhatjuk-e azon feltevés igazát, hogy e "trójai falovat" megépítő Isten-, Ember- és Életellenes sötét erő végigkísérte történelmünket, láttuk is őt, mindvégig a szemünk előtt volt, mivel azonban vonásait lefedték a Legfőbb Jó képével, nem ismertük fel az isteni maszk alatt megbúvó Antikrisztust?

128 oldal

A szerző további művei

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. "Ne hagyjátok a templomot!" - Miklósvölgyi János
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com