Boldogasszony nevében. Ősi magyar női titkok

Boldogasszony nevében. Ősi magyar női titkok
Ára:  3.000Ft 2.700Ft (+ szállítás)
Szerző:   Színia

 

Boldogasszony nevében. Ősi magyar női titkok

Bodnár Erika - Színia új könyve nőkről, de nem csak nőknek szól.
"Ebben a könyvben ősi, magyar, női dolgokról írok. Maradi módon, és még véletlenül sem "trendin".
Nem írok szinglikről, nem írok leszbikusokról, nem írok karrierről és önmegvalósításról, melyik a 10 legeredményesebb hálószobai női praktika, amellyel 100%-os biztonsággal elcsavarhatjuk minden férfi fejét. Nem írok arról, hány százalékát simítja ki ráncainknak a fogorvosok ajánlásával reklámozott nyelvvakarós fogkefe. Nem írok arról, hogyan kaphatunk szárnyakat a szárnyas betéttől.
Egyszóval nagyon-nagyon elmaradott leszek. Ezért már most óvok mindenkit, aki a kezébe veszi ezt a könyvet, hogy véletlenül se adjon pénzt érte, ha mindeddig "színvonalas" női magazinokon és tévéműsorokon nevelődött, mert nem üthetem meg a színvonalukat.
Bár Isten látja lelkem, szívesen megütném, de sajnos nem tehetem, mert a verekedést tiltja a vallásom...(meg van kötve a kezem, ugyanis csak kenyérrel szabad dobálóznom. Ha megdobnak kővel...) Ámbár, ha jobban belegondolok, az említett magazinok és olvasóik sokkal jobban kétségbe esnének egy darab kenyértől, mint egy jó veréstől, mert ugye a kenyér az HÍZLAL.
Szóval, ebben a könyvben ősi magyar női dolgokról írok. Nem csajoknak, hanem leendő és létező kis- és nagyasszonyoknak. És nem pasikról, hanem bizony létező és leendő urakról."

 A szerző további művei >>>

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Boldogasszony nevében. Ősi magyar női titkok
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com