Táncra lábom... - Born Gergely

Táncra lábom... - Born Gergely
Ára:  3.500Ft 3.150Ft (+ szállítás)
Szerző:   Born Gergely

A test teljes imája

Tisztelt olvasó! Mindenképp hiánypótló, de nem a teljességet képviselő kötetet tart most a kezében! Az elmúlt több, mint fél évszázadban igen komoly és elmélyült feltáró munka célozta meg műveltségünk rejteki, a hivatalos kutatás számára általában letagadott, kozmikus-metafizikai összefüggéseinek feltérképezését. A vizsgálódás szinte valamennyi ágra kiterjedt, őstörténetünktől és ősi írásunktól az irodalom vagy a festészet legnagyobb alkotásaiig, ősi vallási képzeteinktől a népművészetig. Ez utóbbin belül azonban leginkább a tárgyalkotó népművészet elemzéséig jutott, illetve zenei anyanyelvünkről készült átfogóbb ismertető munka.


Táncos anyanyelvünkről azonban, ilyen szellemű megközelítésben mindez idáig csak néhány elszórt tanulmány (vagy példákat felvonultató áttekintő táblázat) készült. Ez azért is különösen sajnálatos, mert a hivatalos tudományosság vonalán népzene- és néptánc-kutatásunk világelső! Ennek kiegészítésére született e kötet, meggyőződésünk szerint valós igényt kielégítve ezzel. Hogy ne csak másoljuk, hanem értsük is és újra alko(tha)ssuk a Magunk számára Magunkból beszélt anyanyelvként őseink testre szabott táncos üzenetét!

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Táncra lábom... - Born Gergely
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com