Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herceg Ferenc

Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herceg Ferenc
Ára:  2.800Ft 2.520Ft (+ szállítás)
Szerző:   Herceg Ferenc

"Engem semmifél karriervágy vagy bármiféle hátsó gondolat nem vezérel annak érdekében, hogy bevonuljak a történelembe, mint Pilis-kutató.
Két fontos feladat volt egész életemben, az igazság és a magyarság szolgálata. Nem tartom magam kutatónak, ezek nagyképű szavak, hiszen ma már mindenki "kutató".
Az igazi kutató Sashegyi Sándor volt! Én talán csak egy egyszerű nemzettudat építő vagyok, aki emléket szeretne állítani egy méltatlanul elfelejtett, nagyszerű embernek. S megvédeni a Pilis múltját, jelenét és jövőjét..."
Herceg Ferenc

"Valószínű, hogy több ezer mozgalmas esztendő ronant el ezen ősi emlékek felett, melyek előtt tanácstalanul állnak meg a kirándulók és a szakemberek."
Sashegyi Sándor

181 oldal

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herceg Ferenc
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com