Világ Világossága. Felvidéki falképek - 2018-as falinaptár

Világ Világossága. Felvidéki falképek - 2018-as falinaptár
Ára:  2.800Ft (+ szállítás)
Szerző:   Jobbágyi Zsolt

„Bizony, bizony mondom néktek, hogy sírtok és jajgattok ti, a világ pedig örül: ti szomorkodtok, hanem a ti szomorúságtok örömre fordul. Az asszony mikor szül, szomorúságban van, mert eljött az ő órája: de mikor megszüli az ő gyermekét, nem emlékezik többé a kínra az öröm miatt, hogy ember született e világra. Ti is azért most ugyan szomorúságban vagytok, de ismét meglátlak majd titeket, és örülni fog a ti szívetek, és senki el nem veszi tőletek a ti örömeteket. És azon a napon nem kérdeztek majd engem semmiről. Bizony, bizony mondom néktek, hogy a mit csak kérni fogtok az Atyától az én nevemben, megadja néktek.” (Jn 16:20-23.)

Jézus Krisztus életét ábrázoló freskók a Felvidék, elsősorban Gömör legszebb középkori templomaiból. A3-as méretben, matt műnyomó papíron, spirálozva

Egy falinaptárnak a praktikus funkción túl - a napok múlásának követése, névnapok, ünnepnapok jelzése - a világ fény-árnyék változásrendjéhez kötött körfolyamatáról, az év ívelődéséről is nyilatkoznia illik. Hiszen minden időegységünket központi égitestünk, a fényt, meleget és tápláló erőt sugárzó Nap járása határozza meg. 

Ha pedig egy falinaptárnak Világ Világossága a címe, akkor még inkább szükséges, hogy üzenetet fogalmazzon meg magáról a Fényről. Ebben a naptárban a magát Világ Világosságának nevező Jézus Krisztus életének és tanúságtételének példáján keresztül élhetjük meg, hogyan születhet újjá évről évre a teremtett világban és lelkünkben az Élet Világossága.

" Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága." (Jn 8,12)

Vélemények

A rendeléssel, szállítással és boltunk egyéb termékeivel kapcsolatban érdeklődjön bizalommal.

Tel.:   +36 20/319 8250

E-mail:  szkitiagyor@gmail.com

Legutóbbi látogatásai
Legutóbb megnézett termékek
  1. Világ Világossága. Felvidéki falképek - 2018-as falinaptár
Az Ön kosara üres

( bővített keresés)
Szerzők

Magunkról:

A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt a belvárosában található (9022 Győr, Pálffy utca 9.) Polcainkon megtalálhatóak a magyar nemzet őstörténetével, történelmével, hagyományával, népzenéjével, stb. foglalkozó kiadványok, könyvek és cd-lemezek.

Büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk a magyar nemzet hagyománykincsének megőrzéséhez, életben maradásához. Valljuk, hogy csak ebből a kimeríthetetlen kincsestárból merítve és építkezve tud újjászületni a magyarság. A sokféle könyv és zenei CD mellett nemzeti ruházat forgalmazásával is foglalkozunk, a Warrior - Magyar Harcos termékek széles választéka - póló, ingpóló, pulóver, kabát, sapka - megtalálható polcainkon. Természetesen mi a boltunkban személyesen történő "böngészés" hívei vagyunk, de a "világhálóról" történő megrendeléseket is szívesen teljesítjük. A Szkítia Győr Nemzeti Könyvesbolt várja Önöket személyesen Győr belvárosában, vagy a világhálón!

Hazafias üdvözlettel:

Jobbágyi Zsolt

(tulajdonos)

Nyitvatartás:

hétfő - péntek
9.30 - 17.30 óráig
szombat
9.00 - 13 óráig
vasárnap
Zárva

Képek boltunkról

          

 

Elérhetőség

9022 Győr,
Pálffy utca 9.

Tel.: +36 20/319 8250
E-mail: szkitiagyor@gmail.com